251209

Jag vill ha långt hår! Ska fixa löshåret och andvända! ;)


Efter julen, efter thailand.

Nu är jag hemma, det är så kallt ute. Endå säger alla att det är varmt för det som har varit...
Igår var det julafton det var jätte mysigt. Vi åkte upp till släkten i råhällan som vanligt. Åt mat kolla på karl bertil öppna julklappar fika och spelade sällskapspel.
mina julklappar var bäst!

*Volumaster.
*Hårspray.
*Voluspray.
*Pengar.
*Ansiktsmask.
*Örhängen.
*Toffé.
*Kort på Lova.
Och imorgon ska vi fira jul i Sätra och jag ska träffa Linnéa och Hanna-Louise :) så mer blir det! :P




















Det är ingen krustång, det är en volumaster. En som ger volym ;)


211209 thailand

Foresten imorgon ska jag klippa mig! hoppas det blir bra... det ska blir laskigt.

Thailand


Jag alskar Thailand.


21 December Patong

Min nast sista dag har i Thailand! Bara tanken att aka hem till kalla sverige...

Solade idag och badade idag brande det riktigt sa man lara ta ett dopp mer an vanligt! Solade ungefar fran halv elva till tre :) Duscha bytte om och fracha upp mig lite. Gick ner pa gatan och shoppade denna kvall oxa, det ar alltig lika kul. Pappa och susanne trottnade och borjade ga hemmat fast jag hade absolut inte lust att ga hem, eftersom vi bara har de fa dagar kvar och maste kopa allt jag behover och vill ha ;)
Stannade pa massage mit i mot varat hotell. Jag tog after sun massage och det var riktigt ... laskigt.

 - Forst sa baddade det med en kall kall handuk och sedan smorjde med en annu kallare smorja, det var sa kallt att jag lag och darra.. Fick hoppa in i duchen och duscha bort smorjan. Da tog jag sorstors varmvatten!! Efter tog hon en ny smorja och masserade det var riktigt skont!-

Hem sprang upp pa rummer och ner till datorn. :)


Forsta dagen i Patong

Det ar sa varmt varmt! Jag donar av!

Vi kom till Patong ungefar sex halv sju. Bytte klader och gick ut och at och sedan shoppa shoppa och shoppa!
Handlade en resvaska som jag ska ha med mig hem, fast den ar redan full och gar knappt att stanga sa jag undrar om jag kommer fa plats med allt och vi har ju tva dagar kvar att shoppa... Det loser sig nog.

Nu har jag bara fem minuter kvar och maste avsluta. Skriver mera imrgon :)

Sista dagen i Krabi

Har endast hunnit atit lunch. Klockan halv tre kommer taxin och hamtar upp oss som skjusar ut oss till hamnen. For att sedan hoppa pa baten som gar till Patong. Kommer nog inte dit foren sex ikvall, alltsa klockan 12 i svergie. Kvallen blir det shopping och middag ute pa nan resturang vi gar forbi.
Igar akte vi ut til Poda Island for solning och badning. Shoppa bara en troja igar, mina pengar borjar ta slut, fast jag har lagt undan till Patong. hehe

Nu ska vi till hotellet och gora oss iordning innan taxin kommer och hamtar upp oss! :)

18dec Krabi

Dagen: Vaknade at frukost, resans godaste frukost. Det var som en stor buffe. Efter gjorde vi oss iordning till stranden. Vi fick aka bat till an o, det kan ha tagit fem minuter. Solade bara ryggen idag, ar mycket blekare pa ryggen an pa magen. Jag at pa stranden, det var inget gott!! Kottet var rott, blaaaaaaaa!
bada, sola, bada, sola, bada, sola.
Vi kollade pa snopp grottan och halsade pa aperna, det var inte manga framme nar vi var dar, alltsa aporna ;)
Tog baten hem och badade i poolen. Nu har vi atit middag och jag har shoppat en vaska och en brun klanning.
Nu sitter jag och camar med kusin, kusin och faster! haha. Det ar verkligen kul att se dem! Har inte traffet dem pa jatte lange.

Jag tror jag ska ta massage innan jag gar och lagger mig.

Sen ska jag sova hella natten lang, klockan ar nu 23.28 i Thailand! hehe

17-20 Krabi

Nu har jag anlent i Krabi!

Det blev inga kort som jag skrev neranfor, han som jobbar har pa internet cafet sa att alla kort kunde raderas fran minneskortet. Sa jag skett idet... Jag laddar upp nar jag kommer hem! :D

Vi har inte solat sa mycket idag inte i Krabi iallafall dar har jag mest shoppat!!!! Jag har handlat hur mycket som helst, kopt julklappar och saker till mig sjalv.

Pappa kopte aftonbladet och jag sag pa bilder hur kallt det ar dar hemme, stackare.

17Dec Phi Phi

Idag skulle vi resa vidare till Krabi men vi mellanlandade i Phi phi over dagen. Det ar verkligen fint har och det har verkligen fatt det fint efter vagen i december 2005. Vi har varit har sedan halv elva idag och nu ar klockan halv tva har nere. Baten gar inte foren halv fyra som tar oss till Krabi dar vi ska overnatta i tre natter.
Jag har badat inte solat sa mycket idag, jag och pappa at pa en jatte god resturang till lunch, jag komme inte ihag namnet for ogonblicket.

Pappa och Susanne ar pa massage sa jag passade pa att skriva lite och kolla upp internetet. Efter ska jag nog vi ga och kolla pa lite klader och saker, jag har hittat en jatte sot klanning, eller de hittar jag ju hella tiden. Men den ska jag nog kopa, den ar svart med blommer pa den ar ganska kort sa jag maste se efter om jag kan ha den utan byxer, jag hoppas jag kan det, fast jag kopper den enda.
Ikvall ska vi ha och titta lite i Krabi oxa och formodligen hittar jag nagonting. Jag har bestammt varrenda julklapp jag ska kopa sa jag maste ut och leta upp allt jag vill ha. Hoppas jag hittar det jag soker!

Nar jag kommer till krabi ska jag ladda upp lite bilder, tror jag. Fast just nu ska jag kila ivag ut i varmen 32+ iskugan... men det klagar jag verkligen inte over!!!!!

SES


15-17 Coral Island

Har varit har i Thailand i en veckor nu :) Jag har snorklat solat och badat, sa brun som jag ar nu har jag aldrig varit forut!! Igar eftermiddag kom vi till Coral Island vi hann inte sa mycket mer an att ta ett dop i poolen... Men denna dag har vi haft mer tid sa vi har besokt Banana Beach heeelt underbart fint!! Snorklade bland hundratals fiskar, det ar fortfarnade lite lasket, jag kan inte ligga helt still haha. Den coolaste fisken jag sett var en sadan som ar med i hitta nemo, den dara som ar ledare i akvarumet som nemo hamnar i :) Sedan har har jag bara legat i poolen.. Imorgon bitti aker vi till Krabi och stannar i tre natter. Pa kvallen blir det att shoppa massa saker till mig och aven julklappar fast jag har redan kopt en del. Till Hanna-Louise Jonna Karin kusin pappa bror och min sota kusin Alma mm :)

Efter Krabi aker vi till Patong dar vi verkligen ska shoppa!!!

Jag sakanar er alla i hemma och borjar fa hem langtan, men bara lite!!! Fast jag kan ju inte meddela att jag vill harifran och hem till snoiga svergie, nej tack!!!

j
ag skriver mer imorgon och laddar upp bilder!


09-11 Naithon

Hej allihopa!!
Det ar underbart fint har i Thailand. Igar snorklade jag och susanne och idag med. Imorgon ska vi aka ut langre ut i havet och snorkla och kolla pa fina anorlunda fiskar, det ser jag fram imot, det ar sa javla kul att snorkla!!
Jag har varit pa massage och atit jatte god mat. Badat och sola jatte mycker, det ar nog 35grader i solen och narmare 28 i HAVET, min solbrana ar inorm!!!

Imorgon ska vi ju snorkla och sedan aka vidare till Kamala dar vi ska ga pa Phuket fantasia :)

haha ... det finns jatttttttte mycket krabber i sanden och sa springer dom pa sidan sa man maste hoppa och se upp for dem =)

 

Nu ska jag och pappa ga bort till Susanne som ligger pa fotmassage.


061209

Imorgon är min sista skoldag på höstterminen ;) känns skönt!
Imorgon är min sista skoldag på stigslundskola :/ känns inte precis lika skönt!

Men imorgon efter skolan ska ialla fall jag Hanna-Louise Linnéa Jonna Sabina och Amanda åka ner på stan och fika :) Det ska bli riktigt kul att vara allihopa igen!! Och innan jag åker till thailand :D

Nu är det snart inne och jag sitter på planer om mindre om två dygn! =)


dvd tävling

haha! jag vann stort över Nina i dvd-tävlingen :)
Man hade tio dvder från början och så skulle man placera de efter bokstavsordning. Och så skulle man skrika klaaaaaaaar när man hade ställt alla dvder i ordning.

Man skulle oxå lägga en varsin dvd åt sidan innan man började placera dvderna och om man vann fick man de två dvderna ;) haha!


Heja Tove i Idol!


God natt

Nu ska jag sova!

RSS 2.0