ny katt

Igårkväll fick vi hem en ny katt.

Nya bilder

Lova:



Freja:




270410

Hallo!

Idag gick jag i skola som vanligt. Vi satt utomhus på lektionerna, fyfan vad härligt det var! Det var en bra dag i skolan, jag fick mycket gjort och har äntligen kommit ikapp. Specielt på No:n. När vi slutade klockan tre gick jag hem och åt. Sen tog jag Lova Freja och Malou runt åbyn. Kom hem ungefär för en halvtimme sedan. Nu ska jag hoppa in i dushen och sedan plugga engelska. :) Fast först ska jag knäppa lite kort på hundarna.


skolavslutningsklänning


helgen v.16

I går mötte jag upp Hanna-louise på stan. Vi tjockisar åt på mcdonalds sen tog vi fyra bussen till sätra. Först satt vi bara ute på altan i solen och pratade. Det är så skönt med vår! Sen gick vi in och kollade på 1408, fyfan vad den suger!! Vi åt tacos och kollade på jakten på julia och mitt i programmet så bah -Vi ringer Jonna!! och så gjorde vi det. Hon svarade och vi bestämmde oss att åka hem till Hanna-louise och så skulle Jonna komma dit. Så pappa skjusade oss dit och plockade upp Jonna. Gud vad länge sedan jag träffade henne, i februari?! Vi pratade och kolla på tv och såklart knäppte kort, precis som i förr itiden. Vi somnade nog inte före tre. På morgon när vi vakna åt vi frukost och satt vid datorn. Vi kollade på Linas kvällsbok, sedan åkte jag hem :)

Ni är underbara. Jag gör allt för er <3




230410

Nu klockan sex ska jag ta bussen in till stan för att sova hos pappa :) Har nyss gett hundarna mat och ska ut med de nu.
Igår var jag och Linn in till stan och handlade. Så jag köppte ett par jeans, inte de snyggaste men de duger.

Jag tänkte göra dagens outfit idag fast det vart bortglömmt...


Mina ringar :)

210410

Idag gick jag till skolan fast alla tycker att jag ska vara hemma ;) Vi åkte in till länsmuseét och var där till ungefär tolv. Sista lektionen skulle vi dansa för vi ska göra nån reklam på NOn, haha, jag och Linn hade skit mycket spring i benen så vi dansade som fan ;) Fyfan vad bra vi är att inpuls dansa! Men när skolan slutade runt fyra gick jag hem och tog hundarna runt åbyn, Troja, Freja & Molly fick följa med. Jag tänkte gå till hagsta fram och tillbaka fast det var ju så jävla kallt ute.. usch! När jag kom hem plugga jag och det har jag gjort sedan dess :) fast nu ska jag duscha och sedan locka håret :)

200410

Igår åkte jag Linn Johanna Karin & Evelina in till stan. Jag handlade converse och ett par träningsbyxer :)

 

170410

Nu har jag precis kommit innanför dörren. Jag har gått åbyn med Lova, Tayra & Sou :) Det är så härligt väder ute!

Jag har varit hurtig! Jag har gått åbyn varje dag (Y) Idag var nog den härligaste promenaden, det är ju så sjukt varmt ute. Jag hade en tjocktröja på mig och det ångrar jag stort. + att jag hittade en tussilago!

 

Nu ska jag till mormor ;)

 


120410

Usch vad segt med skola nu när de varit påsklov. Mådde dåligt innan lunch så jag tänkte gå hem men det vart bättre när jag åt :) När vi slutade skolan gick jag och Linn hem till mig tog med oss Tayra och Lova och sprang åbyn =) så nu är jag nöjd. Nu blir det dusch och sedan tv tills sängen väntar. Sov tre timmar inatt kunde inte somna.. ;)


=)

Jag och Linn fick skjus in till stan av mamma, för vi lära till tågstationen och lämna Hannas medicin.. Mamma släppte av oss på stan och vi gick runt där tills det stängde och jag träffade Sabina <3

Och det vart ingen bio för vi bestämde oss att åka hem till Linn och bada bubbelpool & ångbasta med Alicia :) Så klockan fem när affärerna stängde gick jag och Linn till subway och åt en varsin macka och skratta. Sen gick bussen hem klockan sex. Alicia kom senare än oss så när hon hade kommit ungefär åtta hoppade vi ner i poolen och satt på bastun. Vi badade i ungefär två timmar och basta imellan åt, fast det var mest jag som basta ;) skit mycket ånga.. kunde inte andas ;) Och vi knäppte massa kort :D Sen gick vi upp ungefär klockan tio för att kolla på millinum fast vi missade typ allt ;) vi kollade på djävulen bär prada :) Sen åkte jag och Alicia hem klockan halv tolv.

Nu ska jag sova, godnatt.


100410

Nu ska jag och Linn in till stan :) Vi ska handla och gå på bio.


haha, vilken gammal bild,


godnatt

Nu ska jag slänga min i sängs. Lova ligger till och med untanför dören, lika varje kväll, och vill gå in och sova ;) Lova och Malou avgudar verkligen mitt rum, jag vet inte vaför?

Idag har jag tittat på klipp från ''bakom kamran'' från filmen new moon. Faan vad kul att spela in en sån där film, nu är jag nästan lite avensjuk på kristen stewart, hihi^^ ´Fast jag tycker inte hon är specielt duktig, hon andas så mycket när hon pratar.. haha.


060410

GODMORGON!
Jag har nyss klivit upp har bara hunnit att ge hundarna mat, så nu är de nöjda. Nu ska jag kolla på Bella&Tyra show som sändes i torsdags eftersom jag glömde helt bort att kolla på de. Och sedan ska jag träna med Lova jag håller på att lära henne att gå och sitta fot, hon lär sig snabbt. Fast ibland vet hon inte vad hon ska göra så hon börjar skälla.


Lova när vi var i Stockholm i lördags :)

040410

Idag har jag tränat med lova utomhus och gått promenad med Lova Molly Tayra & Malou runt åbyn, och fyfan vad kallt det var. Nu ska jag till Nina en liten stund, det var evigheter sedan jag träffade henne, och sedan kommer Hanna-Louise hit till byn och vi ska åka till Alicia :) och sen hem till mig och sova.



Igår var jag Hanna och mamma i Stockholm med Lova & Raxa för att ställa ut de. Lova fick först en etta och sedan åkte hon ut lika för Raxa. Hanna har kamran så jag laddar upp lite bilder senare.


på stan idag

Idag vart det en kort sväng ner på stan med syster och jag kom hem med en tröja och en blomma :)




020410

GODMORGON!
Första dagen på lovet ska jag ta bussen in till stan för att handla en tröja till imorgon med syster sedan blir det att äta påskmiddag i sätra med pappa Susanne och susannes släkt :) Det ska bli kul.
Imorgon ska jag syster och mamma till stockholm med hundarna.
Nä, nu måste jag skynda mig till bussen.

p.s NU har knoppen kommit hem :D

RSS 2.0