310310

Idag har jag varit i skolan och vi tänkte åka in på bio ikväll men det vart inge eftersom sportöntarna vägrade att missa en träning ;) haha. När jag kom hem gick jag till ica och köpte godis så nu är mina påskägg färdiga. Skönt! Sen har jag bara liggit i sängen och läst ljudet av ditt hjärta, jag har börjat en ny bok nu :) 3:de av twilight serien.

 

Nä nu har jag duschat och lockat håret så nu blir det att krypa ner i sängen  och vänta på att klockan ska ringa... Det ska bli riktigt skönt med lov imorgon :)

Godnatt!

Imorgon ska jag beställa en tröja och visa upp dagens outfit ;) hahaha


300310

Idag klockan tio åkte min klass till Fjärran och badade. Först fick vi simma 240 m på mage och 60 m på rygg. (gud vad jag suger på rygg.) Efter det skulle man simma under vattnet och jag klarade 10 m, eftersom min bikini överdel bara åkte ner så jag lära fokusera på den ;) haha. Sen skulle man trampa i vattnet och jag klarade 5 min :) Och tillsist skulle man dyka och hämta en ring på botten och det klarade jag :)

 

När vi satt du bussen hem igen åkte jag och Linn direkt till Alicia och vi kollade på film och åt chips :)

 


nytt nagellack


Helgen v12

I fredags var jag hemma och åt pizza :) hihi

I lördags åkte jag och Linn in till stan och handla ansiktsmask, hårinpackning, lösnaglar & nagellack. Jag träffade även Clarissa, Sabina, Linnea och Jessika , gud vad jag saknar er. Sedan åkte jag och Linn till pappa och andvände våra saker vi köpte och jag färgade ögonfransarna, men det sög vi på. haha. Och idag kollade vi på the eye. Sedan åkte hon på dans och jag kollade på 17 again. Och nu är jag hemma hos mamma och jag ska locka håret :)


260310

Skolan, första lektionen var idrott och vi spelade bedminton, jag äääääger på det! ;) Sen klockan två slutade vi och då gick jag hem. Och nu väntar jag på att mamma ska komma hem och vi ska åka till hennes jobb.

HEJDÅ

God morgon!

Nu är jag färdig för att åka till skolan :) jag ska ha jympa nu på morgon :) HEJDÅ

Lyssnar på


godnatt

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen. Har nyss kollat på Bella & Tyra show de är sjuk bra :)

Vill bara säga godnatt

Jag saknar knoppen. Jag saknar när man ska gå och lägga sig och hon kryper upp på kudden och myser. Jag saknar när man ger hundarna mat och tar upp den minsta koppen som finns och ropar ''Lova? ska du få mat?'' Jag saknar när man ska gå ut och gå och tar fram de lilla kopplet och knyter fast runt hennes hals och när man går känner man henne försöka dra sig loss men inte lyckas. Jag saknar glädjens i hennes ögon när man tillslut släpper henne lös och man springer bredvid henne och skrattar för sig själv, hon blir så mallig när hon springer ifrån mig och jag lägger mig ner på backen av besvikelse och hon kommer fram och ger mig en puss och så är allt bra igen. Jag saknar när man åker bil och hon kryper ner i mitt knä och kan sova i ändlighet. Jag saknar när man går ut på tomten och kastar tärningen med henne som är hennes absolut favorit leksak. Jag saknar när hon morrar när man är ute och går när det kommer en annan hund eller männsika. Jag saknar min lilla knopp.


250310

Idag hade jag Matte prov och det gick hemskt. På engelska lektionen satt jag och Linn och bara skrattade åt vikarien , haha. Vi brukar ha henne och hon är lite knäpp. Så vi skrattar åt henne jämt, och hon brukar jämt tycka det är kul. Men idag skrattade vi åt allt hon gjorde och sedan höll vi på att svimma av av skratt. Jag kunde inte sitta stilla och vi började grina av all skratt, för när vi skulle göra hänga gubbe skrev hon ner svaret på ett papper och sedan visade hon lappen, fast bara jag och Linn såg den. Alla började skratta åt oss för vi kunde inte sitta still. Jag var så nära att ramla ner från stolen som jag gjorde i tisdags på engelska lektionen, de dära stolarna har nåt imot mig. Det kanske inte låter så kul fast det äre. Det blir roligare när man vet vem hon är. och hon gör små saker hela tiden.



Men nu har jag kommit hem, tränat och kollat på top model. Jag längtar tills på måndag när det är nya avsnitt av
top model. Och ikväll är det Bella & Tyra show :) med Paow som gäst. Det ska jag kolla på!


Jag vill ha!


middag

Ska laga mat till mig och mamma. Kykling, ris och currysås ;)

Just nu kollar jag på dating in the dark och sedan blir det desperate housewives.
 Idag har jag varit i skolan och tränat och pluugat :) tråkig dag.. Fast en sak var rolig och det var att jag fick hem 2012 & new moon (Y)

Lyssnar på medans det är reklam:


Hittade i brevlådan...


220310

Nu har jag lockat håret och ska krypa ner i sängen med boken. :) Läser Som om ingenting med Katarina von Bredow.

Idag har jag varit i skolan och sedan träna... Som jag ska börja med dagligen ;) haha
Imorgon blir det skola sen ska jag, Linn och Johanna ut som springa med hundarna.. hjälp!


Ska klippa mig nästa vecka:

 

Gooodnatt


200310

Har kollat på första delan av millenium ''män som hatar kvinnor''. Har sett alla tre på bio, fast filmerna är så sjukt bra! Vill läsa böckerna oxå, men jag tycker det måste vara meningslöst för jag vet ju vad som kommer hända...

 Nu ska jag kolla på filmen jag hyrde och äta chips. Trubbel i paradiset. Hoppas den är bra :)


Min förebild är ju med! Malin Åkerman


Klickat hem!



sjal, 99:-

sjal, 99:-

jeansshorts, 199:-


tröja, 99:-


tröja, 199:-


Skor, 149:-


16 Mars 2010

Vart skolan idag med Linn Johanna & Karin. SO, SVENSKA, NO, MATTE, ENG, SPANSKA. Slutade klockan 3.. Men imorgon är det studiodag! sköööönt

Nu sitter jag och tittar på cougar town :)

Det är dåligt.


Inhandlat


Remember Me

Jag och Hanna-Louise var på filmen Remember Me. Filmen var helt underbar.  5+

Huvudrollen, bokhandelsbiträdet Tyler som förlorat sin bror, spelas av Robert Pattinson med James Dean-reglaget uppskruvat på max: skitiga tröjor och ett ansikte konstant rynkat av svårmod. Han träffar Ally som mist sin mamma, och de inleder ett trevande förhållande.


130310

Jag sitter här i källaren och inväntar Hanna-Louise. Det var evigheter sedan jag träffade henne känns det som.. eftersom hon har varit i Egypten. Men ikväll får jag träffa henne och vi skaförmodligen gå på bio. (hoppas på remenber me) & Imorgon ska vi kanske ner på stan.

Ikväll är det final i melodifestivalen oxå! Jag har mina favoriter, Andreas Johnson, Salem al Fakir & Anna Bergendahl :)


Dagens outfit!


Grå Kofta, BikBok
Svart Linne, Gina
Tights, H&M (de är hel svarta)

Raxa....

Alldeles nyss hade jag ut Raxa och Molly i hundgården och upptäckte nu när jag skulle ha in de att Raxa var borta. Så jag sprang fram till framsidan för jag hörde massa skall. Och det var såklart Raxa som skällde, grannarna hade kommit ut. Och Raxa är svag för nya personer.. Men när jag öppnade ytterdörren så sprang hon raka vägen in och nu står hon i fönstret och morrar.
Raxa du kan verkligen skämma ut en!

 


lyssnar på...


Jag älskar...

... two and a half men!


Klicka hem lite saker från Halens.se


Grå thighs. 179:-


Mina svarta thighs som vart snodda. 199:-


Vågtång. 299:-

7-9 mars 2010

Under dessa tre dagar har jag umgåtts med Anna kusin.

Söndag:

Hon kom hem sju bussen så vi gick direkt hem och kollade på Gossip Girl. Bakade kladdkaka och såg filmen music and lyrics. Sen vart det raka vägen till sängs.

Måndag:
Efter skolan gick vi till ICA handlade lite mat och lite popcorn. Gick sedan hem och tog med oss hundarna ut på en långprommis. Kom hem lagade mat och kollade på Luftslottet som sprängdes. Klockan nio när Svenska holywood fruar började satt vi och mumsa popcorn och njöt av livet. När programmet hade slutat gav vi djuren mat och natta de sen natta vi oss själva genom att kolla på American Pie 2.

 

Tisdag:

Skola. Gick ut med hundarna. Hemma gjorde vi de fint och skratta. Klockan åtta kollade vi på Dating in the dark, haha. Sedan vart det desperate housewivs!

Nu blir det sängen. GODNATT!


090310

Jag och Anna skickade nyss ett brev till arbetarbladet om att pizzerian här i skogen ska fixa hemkörning! Nu hoppas jag att de lägger ut insändaren och sedan att pizzerian ska läsa den!



070310

Nu har jag badat Lova så nu är hon fin igen!


Lovas hörna!


Lova! Nu ska hon hoppa in i bilen och färd mot forshaga! :(

parkbadet

Har haft en kul dag med Linn och Johanna på parkbadet. Vi badade i 4 timmar, så jag är helst slut.. Har hoppat tramboliner så mina öron är helt av. Åkt kanor, den röda är ju apa läskig!

Och mina tights vart snodda så jag fick åka hem barbent :O jävla cp som tog dem. (om ni bläddnar ner till inlägget under, så ser ni vilka tights det var...)


Laddar in en video senare när vi hoppar :) för nu ska jag sova!

040310

Nu blir det färd mot parkbadet! ;)

Dagens outfit:

Halsduk, Vero Moda
Grå kort t-shirt, Monkye
Vit linne, Gina
Svarta tights med nitar, Halens


jävla telefon

Nu dampar min telefon igen.. Så den är inlämnad på lagning...
fast denna gång fick jag en lånetelefon :)

min lånetelefon


nya naglar


stan idag

Blev en sväng på stan med Kusin. Köppte en ny foundation, nya saker till ansiktet och tredje boken av twilight :)

 

Och när jag kom hem hämtade jag ut ett linne och en jacka på posten :)

 

&


haha

Haha jag syster och bror knäppte nyss roliga bilder, haha:







faaan

Nu när Desperate housewives börjadev klockan nio så funkar inte kanal 5 på våran tv...

Jag får cp. Jag som hade längtat så mycket, men jag får kolla på söndag när det är repris...
segt.

Dagens outfit

Nu blir det mot bussen och sedan möta upp kusin för en shopping runda på stan :)


Ser ut så idag :)
Grå tröja från Gina
Blåa byxor från Vero Moda.

Kör på hästsvans idag!

 

 

Sedan när jag kommer hem ska jag hämta ut ett paket från posten :)


010310

Idag gick jag och Elin upp runt elva spelade monopol, som alltid ;) och jag vann! Kollade på film och sen åkte Elin hem. Sen des hade jag kollat på datorn :)

Just nu har jag pudding i ugnen och pratar med Kusin om att ta en sväng på stan imorgon. Ska handla nya saker till ansiktet och en perfym & kanske nya nagellack ;) + en tröja


Saknar alla mina vänner:



















RSS 2.0